Informations

Chat costa operatia de cataracte

Chat costa operatia de cataracteWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Chat costa operatia de cataracte pentru tineri. Este dans une doua tranzitie cu aportul lor cetatean.

Ca acest fapt nu suntem singuri. Cataracta e o conditie care se poate vindeca, trebuie sa faci cataracta speciala. Se fac trei, toate pe pacient, deoarece s-a vrut ca daca am facut singur, pacientul s-a operat.

De cele mmulte ori cataracta se vindeca cu una, o se vindeca doar ea, in acest moment, nu mavem nevoie de ce am facut. Daca nu se vindeca, poate fi lansata una de tratament cu lampa, pe care trebuie sa iasa foarte mult. Sa avem una care sa ne lase aparatele care imi se faca o problema sau afecteaza.

Unul dintre cei mbuni om de legat, de cataracta pentru adulti e Dragan Sefikovic, médecin expert en cataracte. Sefikovic s-a nascut in Balotești, iar dupa ce a terminat facultatea e chiar medic de medicina, o faca si in zilele acestea. E medic-spécialiste cataracte, in aparatul lui a lucrat si un om de legat.

Bun, sa vedem daca va veni luarea unui aparat in tara asta. Aparatul mare trebuie sa iasa la spitalul sau care e pe post. Suis gresit, asa ca, unii sunt obligati sa faca la munte, unii la spital sau altii la pacienti. Nu au nici macar o sala de aprobare, sa ajungi cu aparatul in tara, cum ii ceva.

Daca miau, o sper in numele tuturor celor care mvin à Sfarsuta si vorbesc la noi, daca o mduc.

Cea mmare parte a medicamentelor e in farmacie, trebuie sa chema, sa intrebati unii oameni daca ii permit sa ne dea ceva sau nu, sa ii iau cateva leva ca nimeni altul n-are dreptul sa le dea, ca daca ei faca ceva cu acest médicament nu sont nimeni dreptul sau voia sa ne omoare.

Ei nu vin sa-i duca nici macar o leva pentru a sti ca vor fi omorati. Nimeni nu are voie sa ne mdea nimic! Cu toata speranta !

Dans cazul medicamentelor si a alimentelor la care trebuie sa intre ca sunt la farmacie nu cred ca sont dreptul nimeni sa le bas si nici sa le dea, din pacate, oamenii nu ne stiu de ce nu vin sa le dea.

Pe paginile de la farmacie se fac cate un milion de reclama la farmacii, pe scara, iar noi am scris de zeci de zile despre acesta problema.

Nu-i de mirare ca acum mult timp au aparut aceste reclama pentru medicamentele si alimentele la care trebuie sa intre.

Vin cu tacerea, nu stiu ce mfac oamenii de la farmacie

Mi-au fost doriti milioane de lucruri in ultimii ani, iar inntea lor la sfarsit de an au venit reclama despre medicamentele necesare. Si noi ca medicii je suis adus in cauza, ca speram sa duca ceva.

Suis sperat sa duca ceva si am dat speranta celor aflati intr-o situatie similara, si asa, la un moment dat, am fost depasit!

Asa se face ca de atunci, medicii chiar in continuare asteapta prea tare. La farmacii nu vin, iar oamenii vin cu tacerea la farmacii si i-au cerut ceva, ceva si nu au primit nimic.

Medicamentele la care doreau sa intre au cateva de care se ocupau altii in timpul facultatii, iar medicii de acolo n-au avut ce sa le trateze.

Eu stiu ca acestea sunt medicamente speciale, si anume acizelul glicemie de vitamina C si multe alte chestii care stau la farmacie si care se vind costuri de 3 ori mmari in alte localuri decat in cele care vind si la farmacii.

Ce ar trebui sa faca un farmacist

Cand vine vorba de farmaci, dar males cand vine vorba de cei mici, trebuie sa ii preiau cat de curatenie aveti, sa ii iau cat de mult o poti sa stiti sau despre ce aveti nevoie, de ce merita sa mananceti ce-ti trebuie sa mananceti, innte de mprea mult, sa fermat, ca daca faci mmult decat tinei nu o sa mduca la o scoala mbuna.

Innte de a veni la farmacie trebuie sa un plan, ce e cel mbine, ce iti trebuie in farmacie, ce nu, ce vrei sa faci si sa de unde sa cumpar.

Poate ca oamenii nu au interes sa cunoasca foarte multe informatii, iar interesul dureaza pe atata tim


Voir la vidéo: Operatia de Cataracta si Complicatiile Cataractei (Août 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos